GEMPAR: Kerajaan Denmark Hina Islam dan Ummatnya

Posted: September 4, 2009 in Uncategorized
Tags:

boikot

Boikot barangan Denmark dan sampaikan berita ini kepada sesiapa sahaja !!!!! Denmark mahu membakar kitab suci Al-Quran Karim pada Sabtu akan datang di satu kawasan lapang di Coppenhagen (ibukota Denmark ), sebagai reaksi terhadap pemboikotan ummat Islam keatas barangan mereka.

Diharap kita semua bersatu memboikot barangan mereka dan berdoa kepada Allah SWT yang Maha Berkuasa supaya menunjukan kesan rancangan jahat mereka supaya menjadi satu pelajaran dan iktibar kepada seluruh dunia jangan sesekali menghina Agama yang dimuliakan Allah SWT ini. Sampaikan berita ini kepada mereka yang anda kenal.

Denmark semakin terdesak,kita semua sedia maklum tentang akhbar Denmark yang telah mempersendakan Rasulullah SAW, dan hingga kini mereka tidak menyesalinya.

Duta Besar Denmark. Perdana Menteri dan instisusi Denmark National Channel, kesemua mereka sedang merancang berbuat sesuatu untuk menghentikan pemboikotan ummat Islam sejak bulan lepas , dimana mereka telah mengalami kerugian hingga 4 billion Euro. Jika kita meneruskan pemboikotan barangan Denmark 7 bulan atau lebih lagi , kerugian dianggarkan mencapai sekitar 80 billion Euro.

Sila sampaikan maklumat ini kepada setiap Muslim yang anda mampu usahakan. Ingatlah ; Allah SWT akan mempersoalkan kepada kita di hari akhirat kelak : Apa yang telah kita lakukan apabila musuh-musuh Islam mempersenda-sendakan kekasihnya iaitu Rasulullah SAW ? Apakah yang kita lakukan untuk mempertahankan Rasulullah SAW ?

Minuman 7-up , LEGO, cokolat Cadbury , Hall Chewing gums atau apa-apa barangan yang mempunyai kod bar bermula dengan angka 57, dan tidak ketinggalan barangan amerika dan israel barangan Israeli/American/ Denmark . KFC ( Kentucky Fried Chicken), McDonalds, Hardees, Burger King, Pizza Hutt & Starbucks juga perlu diboikot segera, Tolong yakinkan semua ummat Islam supaya memboikot barangan yang dikeluarkan musuh-musuh Islam ini yang alternatif barangan tersebut juga boleh didapati dari Umat Islam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s